E-kontakt.se

E-kontakt

E-kontakt är en datingsajt för främst singlar på Internet som söker kontakt med nya vänner och bekantskaper. Endast seriösa kontaktannonser publiceras på e-kontakt efter manuell granskning. Är en av de datingsajter som drar till sig mest besökare i Sverige varje månad och e-kontakt var den populäraste datingsajten året som gick enligt kia index siffror på besökare.

Det är som på andra datingsajter gratis att bli medlem. Men för att kunna kontakta andra medlemmar på e-kontakt krävs att du löser ett abonnemang.

Det kostar 249 kr för en månad, 477 kr för tre månader och 699 kr för sex månader. Du får tre dagars prova på abonnemang innan du beslutar att köpa ett.

datingsajter

2 idéer beträffande “E-kontakt.se”

  1. Mitt råd är att under de här 3 dagarnas prova på abonnemang på e-kontakt så ska man sitta i flera timmar i sträck varje dag för att verkligen gå igenom sajten ordentligt och veta vad du betalar för.Detsamma gäller alla andra dejtingsajter. att snylta online är inte farligt

  2. Jag tycker e-kontakt är alldeles för dyrt. Är dock för närvarande betalande medlem på tre månader. Visst får man många besök och en hel del flirtar och mail men jag upplever att de många gånger är mycket oseriösa. Är icke betalande medlem på andra sajter där jag får fler seriösa kontakter än på E.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *