Match.com

Match.com

På den kända datingsajten Match hittar du flirt sugna singlar från hela landet och även utanför vårt avlånga land. en av världens största datingsajter. På Match registrerar du dig enkelt och snabbt. Du har möjlighet att teckna abonnemang direkt eller skapa en gratis profil. Med en gratisprofil kan du söka efter intressanta singlar, kvinnors och mäns profiler men kan tyvärr inte skicka medelanden.

Många av medlemmarna är välutbildade och de flesta är singlar i åldern 25-45års åldern och från storstäderna.

För att kunna kontakta andra måste du då vara prenumerant.
Avgiften är 279 kr för en månad, 549 kr för tre månader och 899 kr för sex månader.
en av de större och kapital starka Datingsajter som finns och har starkt stöd från MSN, tv reklamer bla och lockar till sig nya singlar varje dag.

Bli medlem genom att klicka här -> Match.com med över 500 000 singlar.Gratis medlemskap

3 idéer beträffande “Match.com”

  1. Här har man lite bättre chans att få tag på en trevlig dam. Annars är det allmänt oerhört mycket mer killar än damer i datingsajter. någon som vet någon sajt där det är lite mer jämnt mellan könen? / doktorn

  2. E-kontakt är den bästa online dating sajt enligt mig. De är kanske lite tråkiga, men seriösa, och det går ganska snabbt, att hitta någon som passar .. Så jag rekommonderar det varmt!

  3. match.com tyckte jag inte motsvarade förväntningarna…dels för dyrt enligt min mening som medlem men såg nu att mp har kommit upp i nästan samma prisklass..

    dåligt gensvar men en fördel är att du kan söka internationellt…men var & en får finna sajten de själva trivs bäst med…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *