Mötesplatsen.se

Mötesplatsen

På Svenska datingsajten Mötesplatsen.se är aktiviteten hög med bla en av de mest aktiva chattarna bland Datingsajter i Sverige. Kallar sig själva för en av Sveriges allra största datingsajter och man kan här göra matchmaking genom personlighets tester bla. På sajten erbjuder man också en lång rad singelaktiviteter som singelträffar, discobowling och vinprovning för att nämna några. Vald till Sveriges bästa datingsajt 2007 av internet world och en av de bästa alternativen för tillfället.Ungefär 47% kvinnor 53%män, mötesplatsen är till för de som är 25år +

Man får en gratis test period första dagarna sedan kostar det 249 kr för en månad, 447 kr för tre månader och 714 kr för sex månader.

5 idéer beträffande “Mötesplatsen.se”

  1. Funkar bra träffade själv en trevlig kvinna där för 1 år sen och vi håller fortfarande ihop. Gäller att inte hamna bland sliskhögen och hålla en respektabel med rolig nivå på sig själv för att nå fram.

    Med allt detta sagt om datingsajten så är det roliga att det egentligen var min flickvän som hittade mig 🙂

  2. har använt mig av sajten en gång i tiden & dejtat några men som allting annat finns det kvinnor av alla slag där…men det är tillbaka till gamla könsroller….killar ska uppvakta…kvinnor kan välja mer…dock kan jag tycka att den var lite seg beträffande gensvar till andra medlemmar..billigare än match.com…är inte medlem längre..

  3. Den mest oseriösa dejtingsajten på nätet. Det är mer en chattsida för singlar som inte vågar vara sig själva. Där berättas några solskenshistorier men inte alla nitar som de flesta gått på. De som varit medlemmar i flera år har sina kontakter och kanske har de kul men en seriös dejtingsajt är det inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *