Happypancake.se

Happypancake

Happypancake är den den största och populäraste av de datingsajter som är helt gratis och har 60 000 singlar som registrerade medlemmar.
Och med gratis menar jag inte första dagarna eller ett par funktioner utan här får du full tillgång till alla dejting funktioner utan att behöva betala något alls nångång. den här datingsajten tjänar inte sina pengar på dejtarna utan happypancake.se  tjänar pengar på att sälja annonsutrymme! Ett glatt och roligt alternativ bland datingsajter och helt klart värt att testa dejting och flört nivån då det handlar om gratis dejting på högsta nivå. En Gladpannkaka kan man inte ha något emot =)

4 idéer beträffande “Happypancake.se”

  1. Hur kommer det sig att den här happypancake rekommenderas och inte de större mer använda datingsajterna som match.com osv?

  2. Hm, ja det kan man ju undra. Jag kan rekommendera datedirekt.se som har massor av snygga singlar. Förresten får inte glömma att den nog är helt gratis att använda också.

  3. visst jag tycker att gratis är bra men det flesta medlemmar som jag är inte här dagligen utan tar paus från sajten då & då…

    undrar verkligen om den här är största dejtingsajten? tror inte det…kan tycka att den är lite ologisk i navigering på sajten jämfört med match.com & mp m fl..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *