Shakemyworld.se

ShakeMyWorld

ShakeMyWorld är en lite annorlunda datingsajt som koncentrerar sig på att få medlemmarna att hitta på olika aktiviteter i verkliga livet. Shakemyworld är en fräsh fläkt som blivit riktigt populär i storstadsvalen av Datingsajter och blev nyligen vald till Bästa Svenska Dejting Sajt 2008 av internet world. Fokuserat på Stockholm men sträcker sig ut till nya städer med en gratis kampanj för de områdena att locka de nya medlemmarna.

279kr/mån för Stockholm. För tillfället är shakemyworld gratis för andra städer.

  3 idéer beträffande “Shakemyworld.se”

  1. Har börjat bli stora både i Västra götaland och Skåne.. Inte lika många aktiviteter i skåne än som i GBG. En kul grej är att alla kan lägga upp aktiviter och att man kan se vem som ska gå innan man själv bestämmer sig. Är man lat kan man matcha och dejta som vanligt eller som i fredags va jag på AW och träffade flera samtidigt..Riktigt kul!!

  2. Endast epost finns till dem.. har skickat epost till dem men får inga svar.

   Information? Mycket bristfällig och svår att hitta!!.. Klicka på “Bli medlem” och sedan “bli medlem” igen så hittar du länken “användarvillkor”.

   http://shakemyworld.com/allmanna_villkor

   “Registrera dig kostnadsfritt som medlem. Medlemmar kan alltid gå på och skapa aktiviteter, söka andra medlemmar och använda matchningsfunktionerna. För att kunna läsa/skicka meddelanden, kontakta nya medlemmar först och få förtur på aktiviteter blir du Guldmedlem. Välkommen in till mötesplatsen för aktiva singlar och känn dig inspireras till ett roligare singelliv.” – ses nästan som ett skämt. Speciellt när det inte finns någon information någonstans om vad det kostar att bli” Guldmedlem”.
   Detta trots att det står i “användarvillkoren” punkt 4.1 att det ska stå på deras hemsida!

   Enligt punk 6.2, 8.1, 8.2, 8.3 överlåter användaren alla rättigheter på ens texter, bilderm meddelande (inklusive privata sådana) mm till ShakeMyWorld att göra vad de vill med det.

   Idén till hemsidan är bra men inte helt unik. Skaparna bakom hemsidan ter sig inte seriösa när de 1) inte har viktig information lätt tillgänglig (om alls!) 2) gör sig onåbara, 3) som gratis medlem kan man inte göra ett vettigt skit utan hänvisas till Guldmedlemsskap som kostar pengar, hur pass står ej att finna innan!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *