dejting.passagen.se

PassagenDejting

Passagen dejting har funnits med ett bra tag bland svenska datingsajter, mixen här är att man som medlem i dating sidan har tillgång till de andra funktionerna som populära passagen debatt osv och gör det lite extra kul. Antalet profiler i dagsläget ligger på ca 50 000. Medelålder på användarna har passerat tonåren för många år sedan men det behöver ju inte vara något negativt.Att registrera sig är gratis och då ingår det ett antal gratis funktioner (Gästbok, Chatt, Flörta m.m). Dem gör även reklam för andra datingsajter vilket inte tyder på att passagen inte jätte satsar på sin dating del.

    2 idéer beträffande “dejting.passagen.se”

    1. Passagen dejting är ok, inget speciellt men man får rätt mycket gratis. Att betala vore lite väl ambitiöst tycker jag

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *