Få det mesta av Datingsajter

När man väl börjat använda sig av olika datingsajter kan man undvika att göra vanliga misstagen som singlar gör genom att ta till sig dem här dejting tipsen. tipsen kommer från mötesplatsen.se

Vänta med att dela med dig av personlig information som telefonnummer, adress och e-post till du känner dig redo för en ”riktig” dejt. Ha gärna en bra inledningsfras klar när du startar en konversation med någon av datingsajtens singlar. En rolig fråga eller kommentar ökar dina chanser att bli uppmärksammad.

Om personen du kontaktar har barn är det ett perfekt ämne att ta upp och ställa frågor om. De flesta älskar att berätta om sina barn. Det är viktigare att ställa frågor till den du kontaktar än att berätta saker om dig själv. Det verkar mer sympatiskt och gör det lättare att hålla konversationen igång då alla singlar mer eller mindre älskar att prata om sig själva som alla andra.

Även om du har smarta datingsajts strategier om vad du ska ta upp för ämnen och väl inövade hälsningsfraser är det viktigt att du trots allt är dig själv. Glöm aldrig det. Slösa gärna med komplimanger, men försök vara ärlig och seriös. Fast gärna med glimten i ögat. Humor kommer du långt med och är en va de starkaste medlem du har för att sticka ut bland singel havet.

Kolla upp personens datingprofil ordentligt om det finns något i hans eller hennes hobbies som ni kan diskutera. Matrecept, resmål, böcker, filmer, hunduppfostran, bandylag, rosodling…

Singlar

Vad gör Svenska singlar för att imponera under första träffen? Dyr middag på restaurang, blommor och presenter och många överraskningar? Eller en familjeutflykt eller snabbt lunchdejt?

Svaren bland singlar varierar, enligt en undersökning gjord av dejtingsidan parship.se

Enligt undersökningen är det populärare bland singlar att bjuda på mat hemma än att ta sin dejt ut på en dyr restaurang.

Drygt 43 procent av de singlar som deltagit i undersökningen svarar att de bjuder på middag hemma för att göra ett gott intryck.

Samtidigt svarar bara knappt tolv procent att de bjuder på dyr restaurang – något som Parship menar bekräftar tidigare undersökningar som visar att svenskar är snåla med pengarna på sina dejter.

mer om singlar

Undersökningen visar också att fler singlar anser att det är bättre att prata mycket om sig själv än att ställa många frågor.

Sammanlagt 43 procent av alla singlar svarar att det är bra att prata på om sig själv för att imponera. Och fler kvinnor än män tycker detta – 45,7 procent av kvinnorna och 40,6 procent av männen.

Däremot är det alltså mindre populärt bland singlar att ställa många frågor till sin dejt. Bara 23 procent av männen och 32,7 procent av kvinnorna svarar att detta är ett bra sätt att göra ett gott intryck.

Det minst populära sättet att imponera på sin dejt är att bjuda med personen på en familjeutflykt. Det alternativet har bara 4,7 procent angivit.

Men inte heller en vild utekväll lockar. Knappt åtta procent av de singlar som deltog i undersökning anser att det är ett bra sätt att imponera på.

Undersökningen genomfördes på internet. 570 svenska singlar,

Vad tycker du om denna undersökning?? Lämna en kommentar.

Tillbaka till datingsajter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *