Parship.se

Parship

Parship tillhör en av de datingsajter där man utgår från ett personlighets test i sitt dejtande.Söker du en livskamrat som verkligen passar ihop med dig. Inte bara någon som matchar dig i längd, vikt och ögonfärg utan någon som också delar dina värderingar och ditt sätt att se på saker. Då är mer seriösare Parship ett bra alternativ. För det här är ingen vanlig datingsajt. Hos Parship får alla medlemmar göra ett psykometrisk test där det finns 30 olika personlighets typer som man kan matchas in i.Det ger enligt Parship ojämförlig precision i matchningarna på sajten och vill man så kan man ringa till sajtens egna Relationscoach för tips.

Parship är en av de dyrare alternativen bland de populära datingsajterna och kostar 1200 kr för att kunna kontakta andra singlar och se foton i partnerförslagen.

2 idéer beträffande “Parship.se”

  1. En dag hade de bara bytt allt i gränssnittet till engelska, svenska siten var bara borta utan förklaring. Försökte maila kundtjänst om det men fick inget svar. Värdelöst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *